Opetusvideot aloittelevalle laskettelijalle

Selittelin aloitteluvinkkejä jo toisessa postauksessa, mutta tässä videot joita katselin heti suksien oston jälkeen – ja paljon sen jälkeenkin. Olin siis katsonut varmaankin 50 tuntia opastusvideoita ennen ensimmäistäkään laskua. Tässä parhaat pätkät aloitteluun:

Monojen kiristys – tällähän on ihan oikeasti merkitystä. Jos runttaat monot äärimmäisen tiukalle joka kohdasta, kuolet. Jalkasi kuolevat. Elämänilosi kuolee. Joten katso tämä video. Tämä ei ole oikeastaan edes aloittelijoiden ongelma, yllättävän monella kokeneellakin laskijalla tuntuu olevan ongelmia monojen oikean kireyden löytämisessä.

Tämä video on ehkä miljoonan euron arvoinen ja kyseistä bootfitteria voidaan pitää varsinaisena ilopillerinä.

Laskettelun perusteet – oikeastaan koko videosarja on erinomainen. Katsoin kaikki pätkät, mutta skippasin alkupään ohjeet ja siirryin suoraan harjoittelemaan ohjeiden mukaisia toimenpiteitä about näiltä kohden.

Carvaus – ja sitten vähän vauhdikkaampia ja mielenkiintoisempia ohjeita. Tällä sällillä on hyvä kanava, jossa tosin aika paljon keskitytään myös temppuihin. Ne videot tosin taisin jättää katsomatta.

Tämä video taas on niin hyvin kuvattu, että tuntuu kuin itse laskisi Kaylinin perässä. Tästä näkee hyvin rytmin ja kuinka ulkojalan päällä pitää seisoa suurinpiirtein koko painolla.

Näillä on hyvä aloittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s