Tilannepäivitys: kausi – ja eka reissu lähenee

Vähän hiljaista ollut viime viikot täällä blogissa. Viimeisen kuukauden ajan päivätyöt on mennyt raatamiseksi, joten kirjoittelulle on jäänyt aika vähän aikaa. Siihen vielä päälle syysflunssa, niin eihän se silloin juttu luista. Nyt kuitenkin flunssa on suurin piirtein selätetty ja useampi puolivalmis postaus Google docsissa odottelemassa. Tähän väliin kuitenkin lyhyt fiilistely talven ensimmäisestä reissuista. Tokalla reissulla keulimisen jätän vähän syssymmälle.

Matka nro 1. tapahtuu heti joulukuun alussa, jolloin mennään pitkän viikonlopun ajaksi Zell am Seehen Itävaltaan. Ollaan käyty about samalla porukalla siellä jo kerran aikaisemmin ja meillä on sieltä myös yksi paikallinen tuttu, joten reissujärjestelyt oli suhteellisen helppo hoitaa. Oikeastaan kaikki järjestelyt oli kyllä jo tehty, ennen kuin päätin edes lähteä mukaan…

Auto otetaan taas Saksasta ja paikalle ajellaan iltaa vasten. Majoitus Chrisin (meidän ystävä) majatalossa ja laskemaan päästään näillä näkymin kolmena päivänä. Muusta seurueesta en ole ihan varma, mutta itselläni ainakin on tarkoitus ottaa suht rento startti kauteen. Yhtään pitkää laskua kylään ei todennäköisesti tulla tekemään (itse en paljoa niitä muutenkaan harrasta), koska lumitilanne on todennäköisesti vielä siihen aikaan melko heikko.

Zell am Seessa on kaksi huippua, SCHMITTENHÖHE (vaikea nimi) ja KITZSTEINHORN (myös vaikea nimi), joista Kitzsteinhorn on jäätikkö. Eli ainakin jälkimmäisessä paikassa pitäisi olla ihan riittävästi lunta pariksi päiväksi. Schittenhöhe on noista kuitenkin oma suosikki ja pienellä tsägällä sielläkin voisi olla jo rinteet auki.

Ainiin, kaiken muun hyvän lisäksi reissu ajoittuu jonkun sortin Krampus-juhlan kanssa samaan aikaan ja tämä meidän paikallinen ystävä kuuluu kylän pelätyimpään Krampus-jengiin, meidät on kutsuttu bileisiin mukaan. Ihan hirveästi en ko. juhlien protokollasta tiedä, mutta jotain pelottelua ja kaljan juomista siellä on kai luvassa. Krampus-ryhmä ottaa hommat kuitenkin melko tosissaan ja ilmeisesti pukuja valmistellaan kuukausikaupalla.

Laskuvälineitä ei varmaan kauheasti ennätä ennen matkaa uusia, mutta kuvauskalustoa tekisi mieli vähän päivittää, nyt kun on näitä blogi-velvollisuuksiakin.

Sellasta!

Ainiin, jos haluat saada Chrisin majatalosta tietoa, niin laita viestiä. Ehkä jonain päivänä jaksan päivittää tätä sen verran, että laitan linkin suoraan tähän postaukseen.

TO DO NIKO: päivitä Chrisin linkki.

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s